privacybeleid

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van de site en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld.
Uw gegevens worden alleen gebruikt om diensten waar u om gevraagd heeft te voldoen.

Uw persoonlijke gegevens:

Uw persoonlijke gegevens worden zonder uw toestemming niet ter beschikking gesteld aan derden. We waarderen uw vertrouwen en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen. De persoonlijke informatie wordt enkel en alleen gebruikt voor de diensten waarvoor u ze aan ons toevertrouwd. Door ons een email te sturen kunt u uw gegevens laten verwijderen.

Bezoekersgedrag:

Deze site maakt geen gebruik van cookies of andere technologie├źn om gegevens te verzamelen, hij is vooral bedoeld als informatiebron. Er worden dus geen gegevens verzameld zoals dat op vele andere sites wel gebeurd.

Lindevandevelde.be en andere websites:

Op deze website treft u een aantal links aan naar andere websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de wijze waarop deze sites met persoonlijke informatie omgaan. Lees hiervoor de privacyverklaring, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Wijzigingen:

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Controleer daarom regelmatig de privacyverklaring voor het privacybeleid van lindevandevelde.be.

Datum laatste aanpassing: * 25 januari 2024 *